Best Western Plus Hotell Savoy

Behandlingar Savoy Spa

Med helhetstänk, engagemang och omtanke, vill vi med våra behandlingar bidra till ökad livskvalité och positiva, minnesvärda stunder.
För att värna om dig och miljön arbetar vi med naturkosmetiska produkter som bygger på organiska och ekologiskt odlade råvaror. Tänk på att boka din behandling i god tid och meddela oss om du är gravid, har någon skada, sjukdom eller allergi så att vi kan planera din behandling på bästa sätt för dig. 
Har du funderingar eller önskemål så tveka inte att ta kontakt med oss:
Tel: 070-222 81 99 (mån-fre 8-17)
Mail: info@savoyspa.se

Priserna är inklusive moms och är giltiga tom 2016-07-31

Behandlingar/Treatments

Massage

Klassisk Massage/Classic Massage 
Trycket anpassas efter behov och önskemål. Hos oss kan du även investera i ett massagekort där du betalar för 5 behandlingar och får en 6:e på köpet. 
• 30 min, 540 kr
• 45 min, 690 kr
• 60 min, 850 kr
• 75 min, 990 kr
• 90 min, 1190 kr

Hot Stone Massage
Massage med varma lavastenar för djup avslappning.
• 45 min rygg, 690 kr
• 75 min hela kroppen, 990 kr

Ansiktsbehandlingar/Facial Treatments

Ekologisk Ansiktsbehandling/Eco Facial, 60 min 850 kr
En mycket skön behandling för välmående & avslappning med våra rena, naturkosmetiska produkter. Rengöring, brynplock (valfritt) ansiktspeeling, ansiktsmassage samt ansiktsmask & dagcrème. Fokus ligger på ansiktsmassagen för att få igång lymfdränage och näringsutbyte mellan cellerna.

Ansiktsmassage/Facial Massage 30 min 540 kr
Väldigt avslappnande behandling där du avnjuter en ansiktsrengöring följt av massage av ansikte, dekolletage och hårbotten. 

Klassisk Ansiktsbehandling 70 min 895kr
En djuprengörande och avkopplande behandling som anpassas efter dina behov.
I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, ansiktsmassage och avslutande mask samt produkt rekommendation för just din hud.

Ansiktsbehandling Lyx 90 min 1190kr
Unna dig en lyxig behandling med avkoppling och fina resultat. Behandlingen inleds med 20 min nack/rygg massage därefter avnjuter du en ansiktsbehandling med Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, ansiktsmassage och avslutande mask samt produkt 
rekommendation för just din hud.

Kroppsbehandlingar/BodyTreatments

Bodyscrub, 45 min 690 kr
Cirkulationshöjande behandling som motverkar torrhet och ger din hud en mjuk och skön känsla. Detta följs av dusch och en bodylotion eller olja som masseras in av din terapeut.

I Väntans Tider/ Expecting Times, 90 min 1190 kr
Du ligger bekvämt tillbakalutat i önskat läge under hela behandlingen och behöver inte vända dig på bänken. Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring samt peeling av ansikte och kropp med en mild scrub. Därefter får du duscha av dig. Tillbaka på bänken appliceras smält sheasmör (kan bytas ut vid allergi) samt bodylotion över hela kroppen. I ansiktet får du en fuktgivande mask. Medan masken verkar och inpackningen drar in i huden njuter du av massage på fötter, underben och slutligen ansiktet. Behandlingen avslutas med dag- och ögoncrème.

Lyckliga Kroppen

75 min 990 kr
En avkopplande, härlig behandling där du väljer om du vill ha en detoxifierande behandling med kaffescrub och utrensande kroppsinpackning eller en mer mjukgörande kakaoscrub med fuktgivade inpackning. Behandlingen inleds med en bodyscrub för att få bort gamla hudceller och öka cirkulationen. Sedan appliceras inpackningen varpå du blir varmt och bekvämt ombäddad. Under tiden inpackningen verkar avnjuter du en ansiktsrengöring och en ansiktsmassage.

Lyckliga fötter/Happy feet

Mjuka fötter/Soft feet 45 min 690 kr
Gör torra och trötta fötter mjuka och avslappnade. Fotbad följt av en fotscrub. Inpackning av fötterna med en mjukgörande sheabalm och under verkningstiden avnjuter du en hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med en fotmassage. 

Ben- & fotmassage/Leg- & footmassage, 30 min 540 kr
En perfekt behandling för dig som lätt får svullnader kring ben och fötter, tränar mycket eller går/står mycket på jobbet. Massage av underben, baksida lår och fötter för att hjälpa cirkulationen i rätt riktning. Du kan uppleva en lätt och skön känsla i benen efter behandlingen.

Lyxiga Fötter/Luxury Feet 60 min 850 kr
Den totala avkopplingen för trötta ben och fötter. Fotbad, fotscrub, inpackning för fötterna. Massage av hela benen samt fötter. 

Lyxiga behandlingar/Luxury Treatments

Lilla Harmonin/Relaxing, 45 min 690 kr
Perfekt för dig som vill prova på två olika behandlingar. Först en avkopplande massage av nacke och axlar, sedan ansiktsrengöring, ansiktsmassage och en ansiktsmask. Avslutningsvis appliceras en dagcréme efter din hudtyp.

Savoy Lyxkur/Savoy Luxury Treatment 120 min 1595 kr
Vår lyxigaste helhetsbehandling för total avkoppling från topp till tå gör huden mjuk och muskler och sinne avslappnade. Behandlingen inleds med en cirkulationshöjande och mjukgörande bodyscrub följt av en dusch. Därefter en helkroppsmassage där vi vill ge huden allt den behöver och därför använder vi oss av både bodylotion och ekologisk olja. Den sista delen i behandlingen består av en ekologisk ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage, mask och dagcrème. Två timmar som bara är dina att bli omhändertagen på!

Duobehandlingar/Duotreatments
Ta med din vän eller partner på en avkopplande och uppfräschande behandling för två!

Duo Ansiktsbehandling/Duo Facial, 60 min 990 kr/par
Ni ligger bekvämt bredvid varandra medan ni avnjuter en ansiktsbehandling innefattande: rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask samt dag- och ögoncrème.

Mjuka fötter för 2/ Soft Feet for 2, 60 min 990 kr/par
Behandlingen inleds med ett skönt och väldoftande fotbad. Därefter får ni ligga bekvämt bredvid varandra och avnjuta fotscrub, fotmassage och inpackning för fötterna.

Kvalitetetstid/Qualitytime 75 min, 1295 kr/par
Behandlingen inleds med att ni får duscha av er och peela er med en bodyscrub i våra duschutrymmen. Därefter får ni fotbad, fotmassage, kroppsinppackning med väldoftande olja samt ansiktsmask. Ni delar behandlingsupplevelsen tillsammans i ett våra behandlingsrum.

Varmt & Mjukt för 2/ 2 Soft & Warm 90 min 1595/par
En värmande och avslappnande behandlingsupplevelse för två. En av er börjar med att få peeling på ryggen följt av en värmande lerinpackning från ryggslut till nacke. Medan leran verkar får den andra en massage av rygg-nacke-axlar. Sedan växlar ni behandling. Avslutningsvis får ni båda en ansiktsrengöring samt en ansiktsmask följt av en dagcrème.

De Lyxiga 2/ The Luxury 2 , 120 min 1995/par (from 1/10 2015)
Den här behandlingen ger er verkligen tid att koppla av och njuta tillsammans, samtidigt som ni blir totalt omhändertagna av en av våra terapeuter. Behandlingen inleds med ett fotbad innan det är dags för bodyscrub och en dusch. Därefter får ni lägga er bekvämt tillrätta på varma behandlingsbänkar, en av er börjar med att få en fuktgivande helkroppsinpckning följt av ansiktsrengöring och ansiktsmask. Medan den ena av er får ligga med en inpackningen och ansiktsmask, får den andra en välgörande Hot Stone Massage av rygg, nacke och axlar. Sedan växlas detta.

Vackra Ögon/Beautiful Eyes
• Brynplock, 250 kr
• Brynfärg, 250 kr
• Fransfärg, 250 kr
• Brynfärg+fransfärg, 470 kr
• Brynplock+brynfärg, 470 kr 
• Brynfärg, fransfärg, brynplock, 550 kr 

Vaxning: 
• Överläpp, 250 kr
• Armhålor, 350 kr
• Bikini, 350 kr
• Rygg, 550 kr
• Underben, 490 kr
• Hela ben, 690 kr

Make Up:
Vi utför make up med Maria Åkerbergs ekologiska sortiment. Vår Make Up Artist kan utföra make up som passar både till vardag, fest och brud. Kontakta oss för mer information och bokning.

Fransförläning:

Fransförlängning med single lashes, 1250 kr

Fransförläning – refill
• Liten, 2v, 390 kr
• Mellan, 3v, 550 kr
• Stor, 4v, 720 kr
• Refillpaket 3 gngr Mellan, 2500 kr
• Refillpaket 6 gngr Mellan, 4050 kr

Tel: 070-222 81 99 (mån-fre 8-17)
Mail: info@savoyspa.se
Internetbokning: http://savoyspa.bokadirekt.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse