Best Western Plus Hotell Savoy

Behandlingar Savoy Spa

Med helhetstänk, engagemang och omtanke, vill vi med våra behandlingar bidra till ökad livskvalité och positiva, minnesvärda stunder.
För att värna om dig och miljön arbetar vi med naturkosmetiska produkter som bygger på organiska och ekologiskt odlade råvaror. Tänk på att boka din behandling i god tid och meddela oss om du är gravid, har någon skada, sjukdom eller allergi så att vi kan planera din behandling på bästa sätt för dig. 
Har du funderingar eller önskemål så tveka inte att ta kontakt med oss:
Tel: 070-222 81 99 
Mail: info@savoyspa.se

Priserna är inklusive moms

Behandlingar/Treatments

Massage

Klassisk Massage/Classic Massage 
Trycket anpassas efter behov och önskemål. Hos oss kan du även investera i ett massagekort där du betalar för 5 behandlingar och får en 6:e på köpet. 
• 30 min, 540 kr
• 45 min, 690 kr
• 60 min, 850 kr
• 75 min, 990 kr
• 90 min, 1190 kr

Hot Stone Massage
Massage med varma lavastenar för djup avslappning.
• 45 min rygg, nacke, axlar 790 kr
• 75 min hela kroppen, 1090 kr

Ansiktsbehandlingar/Facial Treatments

Ansiktsmassage/Facial Massage 30 min 540 kr
Väldigt avslappnande behandling där du avnjuter en ansiktsrengöring följt av massage av ansikte, dekolletage och hårbotten. 

Ansiktsbehandling Lyx 60 min, 850kr
En avslappnande ansiktsbehandling där vi jobbar med härliga produkter från vårt ekologiska märke WISE. Innehåller rengöring (ej portömning), ansiktspeeling, avkopplande ansiktsmassage följt av en ansiktsmask. Avslutningsvis brynplock och produkter anpassade efter din huds behov.

Ekologisk ansiktsbehandling 45 min, 690kr
En skön behandling för välmående och avslappning som innehåller rengöring (ej portömning), ansiktspeeling, avkopplande ansiktsmassage samt ansiktsmask och en dagcreme. Produkterna anpassas efter din huds behov.


Kroppsbehandlingar/BodyTreatments

Bodyscrub, 45 min 690 kr
Cirkulationshöjande behandling som motverkar torrhet och ger din hud en mjuk och skön känsla. Detta följs av dusch och en bodylotion eller olja som masseras in av din terapeut.


Lyckliga Kroppen 
75 min 990 kr
Behandlingen inleds med en bodyscrub för att få bort gamla hudceller och öka cirkulationen. Sedan appliceras en fuktgivande inpackning varpå du blir varmt och
bekvämt ombäddad. Under tiden inpackningen verkar så avnjuter du en ansiktsrengöring samt en ansiktsmask följt av ansiktsmassage.

Lyckliga fötter/Happy feet

Mjuka fötter/Soft feet 45 min 690 kr
Gör torra och trötta fötter mjuka och avslappnade. Fotbad följt av en fotscrub. Inpackning av fötterna med en mjukgörande sheabalm och under verkningstiden avnjuter du en hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med en fotmassage. 

Ben- & fotmassage/Leg- & footmassage, 30 min 540 kr
En perfekt behandling för dig som lätt får svullnader kring ben och fötter, tränar mycket eller går/står mycket på jobbet. Massage av underben, baksida lår och fötter för att hjälpa cirkulationen i rätt riktning. Du kan uppleva en lätt och skön känsla i benen efter behandlingen.

Lyxiga Fötter/Luxury Feet 60 min 850 kr
Den totala avkopplingen för trötta ben och fötter. Fotbad, fotscrub, inpackning för fötterna. Massage av hela benen samt fötter. 

Lyxiga behandlingar/Luxury Treatments

Lilla Harmonin/Relaxing, 45 min 690 kr
Perfekt för dig som vill prova på två olika behandlingar. Först en avkopplande massage av nacke och axlar, sedan ansiktsrengöring, ansiktsmassage och en ansiktsmask. Avslutningsvis appliceras en dagcréme efter din hudtyp.

Savoy Lyxkur/Savoy Luxury Treatment 120 min 1595 kr
Vår lyxigaste helhetsbehandling för total avkoppling från topp till tå gör huden mjuk och muskler och sinne avslappnade. Behandlingen inleds med en cirkulationshöjande och mjukgörande bodyscrub följt av en dusch. Därefter en helkroppsmassage där vi vill ge huden allt den behöver och därför använder vi oss av både bodylotion och ekologisk olja. Den sista delen i behandlingen består av en ekologisk ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage, mask och dagcrème. Två timmar som bara är dina att bli omhändertagen på!

Duobehandlingar/Duotreatments
Ta med din vän eller partner på en avkopplande och uppfräschande behandling för två!

Duo Ansiktsbehandling/Duo Facial, 60 min 990 kr/par
Ni ligger bekvämt bredvid varandra medan ni avnjuter en ansiktsbehandling innefattande: rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask samt dag- och ögoncrème.


Mjuka fötter för 2/ Soft Feet for 2, 60 min 990 kr/par

Behandlingen inleds med ett skönt och väldoftande fotbad. Därefter får ni ligga bekvämt bredvid varandra och avnjuta fotscrub, fotmassage och inpackning för fötterna.


Kvalitetetstid/Qualitytime 75 min, 1295 kr/par

Behandlingen inleds med att ni får duscha av er och peela er med en bodyscrub i våra duschutrymmen. Därefter får ni fotbad, fotmassage, kroppsinppackning med väldoftande olja samt ansiktsmask. Ni delar behandlingsupplevelsen tillsammans i ett våra behandlingsrum.


Varmt & Mjukt för 2/ 2 Soft & Warm 90 min 1595/par

En värmande och avslappnande behandlingsupplevelse för två. En av er börjar med att få peeling på ryggen följt av en värmande lerinpackning från ryggslut till nacke. Medan leran verkar får den andra en massage av rygg-nacke-axlar. Sedan växlar ni behandling. Avslutningsvis får ni båda en ansiktsrengöring samt en ansiktsmask följt av en dagcrème.


De Lyxiga 2/ The Luxury 2 , 120 min 1995/par 

Den här behandlingen ger er verkligen tid att koppla av och njuta tillsammans, samtidigt som ni blir totalt omhändertagna av en av våra terapeuter. Behandlingen inleds med ett fotbad innan det är dags för bodyscrub och en dusch. Därefter får ni lägga er bekvämt tillrätta på varma behandlingsbänkar, en av er börjar med att få en fuktgivande helkroppsinpckning följt av ansiktsrengöring och ansiktsmask. Medan den ena av er får ligga med en inpackningen och ansiktsmask, får den andra en välgörande Hot Stone Massage av rygg, nacke och axlar. Sedan växlas detta.

Vackra Ögon/Beautiful Eyes
• Brynplock, 250 kr
• Brynfärg, 250 kr
• Fransfärg, 250 kr
• Brynfärg+fransfärg, 470 kr
• Brynplock+brynfärg, 470 kr 
• Brynfärg, fransfärg, brynplock, 550 kr
• Lash Lift inkl. fransfärg 595kr

Vaxning: 
• Överläpp, 250 kr
• Armhålor, 350 kr
• Bikini, 350 kr
• Rygg, 550 kr
• Underben, 490 kr
• Hela ben, 690 kr

Fransförlängning:
Fransförlängning med single lashes, 1250 kr

Fransförläning – refill
• Liten, 2v, 390 kr
• Mellan, 3v, 550 kr
• Stor, 4v, 720 kr

Tel: 070-222 81 99 
Mail: info@savoyspa.se
Internetbokning: http://savoyspa.bokadirekt.se

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy