Best Western Plus Hotell Savoy

Cocktailbaren

Vår cocktailbar på BEST WESTERN Hotell Savoy Luleå erbjuder ett brett utbud av cocktails, både klassiska och nykomponerade.Ta med dina vänner eller kollegor eller kunder och tillbringa en trevlig stund tillsammans i vår cocktailbar.
Ofta gästas vi av jazzmusiker som spelar skön musik. På dagtid är baren en oas för alla som har tröttnat på att sitta på kontoret. Här har du tillgång till trådlös internetuppkoppling, du kan låna vår printer, hålla dig uppdaterad med dagstidningar samt mycket mer. Baren är en utmärkt plats för att skapa nya kontakter från hela världen.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.