Best Western Plus Hotell Savoy

Effektiv, rolig och energigivande träning med Personal Space

Personal Space erbjuder personlig träning på Hotell Savoy i Luleå. Jimmy Ingemansson som äger och driver Personal Space har många års erfarenhet av personlig träning i London, Stockholm och Luleå.

”Jag är utbildad på universitet i London, ett treårigt program i idrottsvetenskap. Sedan har jag vidareutbildat mig kontinuerligt genom att fördjupa mig i olika träningsformer som tyngdlyftning, gymnastik, rehab, yoga, friidrott och kampsport” berättar Jimmy.
Jimmys filosofi för träning är att kombinera de mest effektiva träningsformerna och anpassa dessa för motionärer.
”Gymmet och utrustningen på Personal Space reflekterar min filosofi och erfarenhet. Den passar både dig som behöver rehab från skada eller sjukdom och dig som strävar efter att utföra en tuffare utmaning, kanske ditt livs lopp”, säger Jimmy.
Jimmys träningsmetod är effektiv, rolig och energigivande. Och bäst av allt: den passar alla, oavsett bakgrund och form – och leder till goda resultat!
Pris per timme för Personlig Träning är 750 kr för hotellets gäster, varje pass är 60 minuter. För övriga priser och träningspaket besök www.personalspace.se. I gymmet får du en handduk och har dessutom möjlighet att gå på SPA efter din träning.
Boka personlig träning med Personal Space via hotellets reception, via email jimmy@personalspace.se eller ring 070-267 83 33. Det är du värd!

Narturligtvis har du som hotellgäst fri entré till vårat gym!
Öppettider: 07.00-22.00
Är du inte hotellgäst kostar det 99 kr (bad/bastu ingår ej)
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy